Comm-Spec DMR RVSU Manpack

Aflat la a treia rundă de finanțare, programul “Bucureștiul Pregătit” derulat de Fundația Comunitară București susține și în acest an activitățile de voluntariat ce au ca scop creșterea capacității de intervenție a echipelor de voluntari în cazul unui seism.
Prin proiectul ”CIVICOM”, în acest an ne-am propus ca RVSU să doteze cu echipament o parte din membrii săi, care se deplasează în teren, cu echipament individual de protecție dar și cu echipamente tehnice cum ar fi: stații ”manpack” și rucsaci speciali pentru echipamente piloni autoportanți și antene.
Tot în cadrul proiectului ”CIVICOM” vom realiza dotarea Centrelor de Coordonare și Comunicații RVSU cu echipament HF cu capabilitate Digital Voice în standard D-STAR. Ca și până acum, #RVSU își dorește să ofere voluntarilor de la Clubul Cainilor Utilitari, Crucea Rosie Romana, CARUSEL, ce acționează post-dezastru în teren, mijloace de comunicare eficientă. #STAR #Emcomm #BucurestiulPregatit #NePregatimImpreuna. 
Proiectul este susținut prin Fondul Bucureștiul Pregătit, finanțat de ING Bank, IKEA Romania, Lidl Romania, Enel România și PAID Romania și gestionat de Fundația Comunitară București.

Alaturi ne sunt alături și:  ASTI INTERNATIONAL,  Communications Specialists LTD.